Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1607 niezalogowanych)
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
Grzesiu a czy ja wygladam na kobiete pracujaca na budowlance??

Brzuch mnie zmylił, myślałem że piwny

Sprawdź Zuzu czy Katarzyna na pewno swój cukier wyrzuciła
p.s i nie dotykaj Kaśki bo chyba jej z tym źle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
O co to to nie, nie wrobicie mnie w ten cukier

Myślisz Sethur że wnieśliśmy już swój wkład we wdrożenie tych systemów... yyy... yyy... wspomagających... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Czytam, czytam i myślę że co niektórym w główce się pop....doliło z nadmiaru ...pozdrawiam śmietankę Oslo z bajzmentów i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Katarzyna napisał:
O co to to nie, nie wrobicie mnie w ten cukier

Myślisz Sethur że wnieśliśmy już swój wkład we wdrożenie tych systemów... yyy... yyy... wspomagających... ?

No co ty.. Cukier to jeden z podstawowych skladnikow generatora wizji.. Potrzebne jeszcze tylko naczynko, jakies tam wezyki, spiralka, cedzak, parownik i gasiorek... Na pewno wniesiemy swój wkład we wdrożenie tych systemów... yyy... yyy... wspomagających...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
sharan1 napisał:
Czytam, czytam i myślę że co niektórym w główce się pop....doliło z nadmiaru ...pozdrawiam śmietankę Oslo z bajzmentów i
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
retier1 napisał:
Marnujesz się Hilton,w programach Olejnik i Jaworowicz byłabyś zawsze pierwszą. Ot taka mini mętalność Polska Wracając do plucia.Pewnych spraw i rzeczy nie trzeba tłumaczyć gdyż są zrozumiałe poprzez swoją symbolikę,a i ty pewnie nie tłumaczyłabyś

Mogą byc zrozumiałe ewentualnie poprzez konotację... Symbolika w swojej naturze jest często wielopłaszczyznowa i w związku z tym nierzadko wiąże się z wieloma interpretacjami.

Akurat w tym konkrętnym przypadku nie potrafię jakoś się dopatrzeć tej wielopłaszczyznowości Luba.Nie czym innym będzie życie człowieka jeśli popatrzymy na nie z tej strony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok